Op een missie om cyberaanvallen te stoppen​

BlueVoyant®, opgericht in 2017 met als missie het oplossen van enkele van de meest urgente cyberbeveiligingsuitdagingen waarmee bedrijven en overheidsinstanties worden geconfronteerd, is ontstaan ​​uit jarenlange ervaring met het bouwen van ijzersterke cyberdefensiemogelijkheden voor enkele van de meest kritische en geharde organisaties ter wereld.​

Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City met kantoren in Boedapest, Londen, College Park (Maryland), Toronto, Tel Aviv, Bogota, Manilla, Melbourne en Singapore; het bedrijf is uitgegroeid tot meer dan 650 medewerkers verspreid over vijf continenten.

Managed Detection & Response​
Supply Chain Defense​​
Digital Risk Protection​


BlueVoyant producten van Elite Networks

In de hedendaagse digitale wereld, waar cybersecurity een essentieel onderdeel is van elke bedrijfsvoering, presenteert Elite Networks trots BlueVoyant als een geavanceerde oplossing voor uw netwerkbeveiliging. Als specialist in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken, heeft Elite Networks een rijke ervaring in het bieden van hoogwaardige netwerkoplossingen. Met onze expertise in SD-WAN en SASE oplossingen, gecombineerd met de geavanceerde mogelijkheden van BlueVoyant, bieden wij een volledige ontzorging voor een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten.

Versterk uw netwerkbeveiliging met BlueVoyant

De cyberwereld is voortdurend in beweging, en bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met geavanceerde bedreigingen. In samenwerking met BlueVoyant, zet Elite Networks zich in om uw netwerkbeveiliging te versterken. BlueVoyant's technologie, bekend om zijn geavanceerde cyberbescherming, biedt een uitgebreide beveiligingsoplossing die proactief en dynamisch reageert op de nieuwste cyberbedreigingen. Samen met Elite Networks' expertise in netwerkbeheer, zorgt deze samenwerking voor een veilige en robuuste beveiligingsinfrastructuur voor uw bedrijf.

BlueVoyant: geavanceerde cyberbescherming

BlueVoyant staat bekend om zijn geavanceerde cyberbeschermingsdiensten, die een integraal onderdeel vormen van een effectieve cybersecuritystrategie. Met diensten zoals 24/7 monitoring, threat intelligence, en respons op incidenten, biedt BlueVoyant een complete beveiligingsoplossing die naadloos integreert met uw bestaande netwerkinfrastructuur. Of het nu gaat om het beschermen van gevoelige data of het waarborgen van de continuïteit van uw bedrijfsvoering, BlueVoyant levert de bescherming die u nodig heeft in een onzekere digitale wereld.

Waarom kiezen voor BlueVoyant via Elite Networks?

De keuze voor BlueVoyant via Elite Networks is een keuze voor zekerheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in het leveren van op maat gemaakte netwerkoplossingen, biedt Elite Networks de expertise die nodig is om BlueVoyant's geavanceerde technologieën optimaal te benutten. Ons team van experts begrijpt de unieke uitdagingen die bedrijven vandaag de dag op het gebied van cybersecurity ervaren en werkt nauw samen met BlueVoyant om ervoor te zorgen dat uw netwerk niet alleen beveiligd is tegen hedendaagse dreigingen, maar ook klaar is voor de toekomst.

Innovatie en veiligheid met BlueVoyant services

Innovatie en veiligheid staan centraal in de BlueVoyant services aangeboden door Elite Networks. Onze aanpak combineert de nieuwste technologische ontwikkelingen met een diepgaand inzicht in netwerkbeveiliging. Van geautomatiseerde threat detection tot geavanceerde analytics, BlueVoyant's services bieden een innovatieve benadering van cybersecurity die essentieel is voor het beschermen van uw bedrijf tegen de steeds veranderende aard van cyberdreigingen.

Elite Networks: uw betrouwbare adviseur voor BlueVoyant oplossingen

Bij Elite Networks begrijpen we dat het kiezen van de juiste cybersecurityoplossing geen eenvoudige taak is. Daarom treden wij op als uw betrouwbare adviseur, waarbij we u door het complexe landschap van BlueVoyant's oplossingen leiden. Ons team, met expertise in het ontwerp en beheer van SD-WAN en SASE oplossingen, staat klaar om u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw bedrijf. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten en zijn toegewijd aan het leveren van