SASE


Wordt uw WAN onbetaalbaar door de aanhoudende vraag naar meer beveiliging en meer bandbreedte, door bijvoorbeeld unified communications en cloud diensten? En wilt u dit vanuit de cloud geleverd hebben?
Elite Networks heeft dan dé oplossing voor u: Secure access service edge, of SASE.Secure Access Service Edge, of SASE is een opkomend beveiligingsframework. Het wordt ook wel de opvolger van SD-WAN genoemd.SASE is een nieuwe infrastructuurstrategie die netwerk- en beveiligingsfuncties combineert met WAN-mogelijkheden om de veilige toegangsbehoeften van hedendaagse organisaties te ondersteunen. Conceptueel convergeert SASE SD-WAN en netwerkbeveiligingsservices, zoals Next-Generation Firewall (NGFW), Secure Web Gateway (SWG), Zero-Trust Network Access (ZTNA) en Cloud Access Security Brokers (CASB), in één enkel service model.Moderne werkplekstrategieën zijn één van de drijvende krachten achter de digitale transformatie, aangezien bedrijven steeds meer van hun werknemers in staat stellen om op afstand te werken en te profiteren van de vele voordelen van cloudservices. Door deze digitale transformatie worden steeds meer applicaties en data buiten de traditionele netwerkperimeter verplaatst. Vanuit het interne netwerk of datacenter naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen. Deze bedrijfskritische applicaties en data, ongeacht waar ze zich bevinden, moeten altijd veilig en toegankelijk zijn.

De digitale transformatie van organisaties naar de cloud betekend een hoge mate van dynamisch veranderingen in het netwerk, die de 'attack surface' vergroten. Bij SASE worden de beveiligingsgfuncties om deze attack surface het hoofd te bieden geleverd vanuit de cloud. Doordat deze uit de cloud worden geleverd, zijn deze beveiligingsfuncties altijd up-to-date en hoeven er geen updates uitgevoerd te worden aan de edge devices on site.
Het Secure Access Service Edge (SASE) -framework ondersteunt de dynamische, veilige toegangsbehoeften van (digitale) ondernemingen door uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden te combineren.
JA, ik ben geinteresseerd in Elite Networks SASE as a Service en wil graag een sneller en veiliger WAN tegen lagere kosten
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

JA, ik ben geinteresseerd in het snel opschalen van veilige VPN capaciteit, zodat al mijn medewerkers remote kunnen werken, zonder beveiligingsrisico's te lopen
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.De cloud-native beveiligingsarchitectuur brengt de volgende netwerk- en beveiligingstechnologieën samen:

Network as a Service (NaaS)
Software-Defined WAN (SD-WAN)
Content Delivery Network (CDN)
WAN Optimisation
Bandwidth Aggregators
Cloud Access Security Broker (CASB)
Virtual Private Network (VPN)
Web API Protection as a Service (WAAPaaS)
Firewall as a Service (FWaaS)
Remote Browser Isolation (RBI)
Next-Generation Secure Web Gateway (NG SWG)
Data Loss Prevention (DLP)
Advanced Threat Protection (ATP)
Zero Trust Network Access (ZTNA)
Quality of Service (QoS)


De enorme voordelen van Elite Networks' SASE:

Verbeterde flexibiliteit door directe toegang tot het netwerk en de cloud resources
Kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten
Maakt zero trust networking mogelijk; Identiteitgebaseerde toegangspolicies, niet op IP-adressen met end-to-end encryptie.
Verbeterde bescherming tegen cyberaanvallen, waaronder phishing, malware, ransomware en hackers.
Minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier te hebben.
Betere prestaties door gebruik te maken van latency-optimised routering.