Managed services


VERTROUW OP HET ELITE TEAM

Elite Networks is gespecialiseerd het ontwerp én beheer van Software Defined netwerkinfrastructuren. Met onze diensten, onze flexibiliteit en diepgaande netwerkkennis, zorgen we ervoor dat organisaties optimaal kunnen communiceren en bereikbaar zijn.Klant staat op 1
Het klinkt cliché maar bij veel bedrijven is het niet zo. Bij ons staat de klant altijd op nummer 1. Wij garanderen dit door vaste specialisten toe te wijzen aan onze klanten. Zij zijn uw aanspreekpunt, uw klantambassadeurs.

Premium klantspecifieke dienstverlening
Wij snappen als geen ander dat uw business niet gelijk is aan dat van een ander. Dat u specifieke requirements heeft. Bij Elite Networks is dat geen probleem. Wij bieden premium klantspecifieke dienstverlening met de mogelijkheid tot maatwerk.

Sneller doorlooptijd van wijzigingen
Bij Elite Networks werken wij niet met interne silo's. De aan u toegewezen specialisten voeren uw verzoeken/wijzigingen altijd van A tot Z uit. Daarbij gebruikmakend van de modernste automation- en change management tools. Dit garandeerd u een snellere doorlooptijd van wijzigingen.

Elite Networks maakt gebruik van omni-channel change management tooling; Via verschillende manier kunnen wijzigingen bij ons worden aangevraagd, bijvoorbeeld via Teams, Whatsapp, e-mail en self-service portals. Bij ons is het change proces geen doel op zich, maar dient het alleen ter borging van de kwaliteit.Flexibiliteit
SD-WAN en SASE brengt veel flexibiliteit in het gebruik van verbindingen, doordat de overlay (VPN) is gescheiden van de underlay (fysieke verbindingen). Uw kunt hierdoor uw eigen bestaande verbindingen gebruiken. Desgewenst kunt u deze verbindingen ook inkopen via Elite Networks.

Multi Model Support
Uniek aan Elite Networks is dat wij meerdere management modellen aanbieden:

Full Managed
Elite Networks draagt zorg voor het complete pro actieve beheer van uw infrastructuur inclusief desgewenst het beheer van uw fysieke verbingen of ISPs.

Co Managed
Voor klanten die een deel van het dagelijks beheer zelf willen doen. Elite Networks doet dan de rest, zoals major changes, 24x7 support en troubleshooting.

Reactief Managed
Voor klanten die het volledige beheer zelf willen doen, maar voor expertise willen terug vallen op Elite NetworksInkoop en management van verbindingen
Elite Networks snapt dat onze klanten een one-stop-shop willen hebben voor hun wereldwijde SD-WAN oplossing. Om klanten te helpen bij de gecentraliseerde aanschaf, levering en beheer van de benodigde (Internet)verbindingen werken wij samen met een aantal ISP brokers. Dit zijn toonaangevende leveranciers van verbindingen wereldwijd. Wij zijn daarom in staat om voor elke locatie, waar ook ter wereld, verbindingen te leveren tegen de beste prijs.Elite Networks beheert deze verbindingen proactief en volledig. Hierdoor zijn wij in staat de volledige end-to-end verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en uitvoering van de SD-WAN dienst te nemen en kunnen wij optreden op als enig aanspreekpunt.