Teridion



Teridion biedt een SD-WAN-service aan (internationale) ondernemingen welke is gebouwd op de publieke cloud, met snelle installatie, wereldwijde dekking, onbeperkte bandbreedte op horizontale schaal. Het Teridion-netwerk wordt aangedreven door Teridion Curated Routing, dat beproefde WAN-acceleratietechnieken combineert met realtime data gestuurde route-optimalisatie om de fundamentele prestatieproblemen in verband met internetroutering te elimineren.

De Teridion-service kan in enkele minuten worden geconfigureerd en binnen een paar  uur worden geïmplementeerd met een eenvoudige IP-SEC-verbinding van de WAN CPE van de site naar de PoP's van het Teridion-netwerk.

Teridion biedt volledige integratie met alle toonaangevende WAN-, SD-WAN- en security edge-oplossingen van providers zoals Cisco Meraki, Fortinet, Citrix, Palo Alto en anderen. Teridion is gebaseerd op eenvoudige IPSec-tunnels zonder extra hardware-, software- of circuitvereisten.

Teridion levert:

Consistente en betrouwbare internetprestaties em combineert dit met maximale doorvoer terwijl packetloss en latentency worden geminimaliseerd.
De laagst mogelijke latency, packetloss en jitter speciaal voor video, spraak en RDP/VDI
Innovatieve en vriendelijke pay-as-you-go, pay-as-you-grow-prijzen