Cato Networks


SD-WAN en Security oplossing geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform). Simpel en baanbrekende technologie!

Informatie en applicaties moeten voor medewerkers overal en ten allen tijden bereikbaar zijn. Het was tot voor kort nog eenvoudig om de organisatie veilig te verbinden wanneer deze statische en voorspelbare verkeersstromen had vanuit hoofdkantoor naar filialen en datacenters. Maar de eisen van vandaag zijn radicaal veranderd door het intreden van het cloud tijdperk. Wat Azure en AWS zijn voor de applicatie infrastructuur is CATO voor een veilig en schaalbaar netwerk. Het is tijd voor veilige, snelle en eenvoudige wereldwijde connectiviteit voor hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers.

Cato Networks heeft hiervoor een secure Software Defined WAN in de cloud, dat wordt beschermd door een goed geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten zoals Next-Generation Firewall, VPN, Intrusion Prevention en Anti-Malware. De Cato Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen, waaronder datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur, tot een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Geen dure connectiviteitsoplossingen zoals MPLS met een bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box oplossingen. Of capaciteitsbeperkingen bij stijgende vraag. De legacy oplossing zorgen aantoonbare overheadkosten voor onderhoud en controleerbaarheid. Hetgeen weer leidt tot een onveilig netwerk.

CATO heeft dit opgelost met hun SASE cloud platform. En is het veilig en schaalbaar verbinden van uw bedrijf weer eenvoudig. Geen kostbare hardware investeringen vooraf en terugkerende kostbare onderhoudscontracten. Alles is beschikbaar in maandelijks te factureren en voorspelbare kosten. Daarmee is Cato Networks niet alleen baanbrekend op gebied van technologie, maar ook vanwege hun marktbenadering.

Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. Geen update service windows meer, geen investering van dure boxen op locatie die afzonderlijk geïnstalleerd, geconfigureerd, gemanaged en geüpdatet moeten worden. Cato Networks biedt de beste WAN-performance en laagste vertraging (latency). Er zijn dus geen kostbare MPLS-verbindingen meer nodig voor het gehele netwerk, zelfs in moeilijkere gebieden / continenten.