CATO network


CATO Network bij Elite Networks

Bent u op zoek naar een Cato network specialist? Elite Networks heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en bouwen van Cato netwerken. Met Cato network wordt er wereldwijd een veilig verbinding gecreëerd tussen hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers. Elite Networks is dé specialist op het gebied van SD-WAN (Software Defined - Wide Area Network). Een snel, flexibel en veilig netwerk is onmisbaar en wij helpen u graag om dit te realiseren. Cato Networks is een netwerkbeveiligingsbedrijf dat zakelijke communicatie en beveiligingsmogelijkheden combineert op één cloud gebaseerd platform (SASE platform). Elite Networks is de trotse partner van het toonaangevende Cato Networks. Informatie en applicaties moeten voor medewerkers overal en altijd bereikbaar zijn. Elite Networks zorgt voor een betaalbare connectiviteitsoplossing waarmee u de beschikking krijgt over een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Dure oplossingen zoals MPLS met een bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box oplossingen behoren tot het verleden. Ook heeft u geen last van capaciteitsbeperkingen bij een stijgende vraag. Met het SASE cloud platform van Cato krijgt u een veilige en schaalbare verbinding van uw bedrijf. U hoeft geen kostbare hardware investering te doen en u heeft niet te maken met dure onderhoudscontracten. U krijgt maandelijks een factuur en de kosten zijn voorspelbaar. U weet precies waar u aan toe bent!

Complete ontzorging met Cato network

Netwerken moeten 24 uur per dag veilig werken en informatie en applicaties moeten altijd toegankelijk zijn voor uw medewerkers. Met Cato network bent u verzekerd van een netwerk dat dag en nacht veilig functioneert. Het netwerk wordt volledig afgestemd op uw communicatiebehoeften. Elite Networks bestaat uit een groot team van experts met jarenlange ervaring. Wij staan voor u klaar om u op een persoonlijke manier te helpen bij de realisatie van een netwerk dat perfect bij uw organisatie past.

Vragen?

Diverse bekende bedrijven zoals Philips, Dela en Signify mogen wij tot onze klant rekenen. Wij hebben ervaring met complexe hybride netwerken en wij gaan ook graag voor uw organisatie aan de slag met Cato network. U krijgt met Cato network een sneller, betrouwbaarder en veiliger netwerk tegen lagere kosten. U wordt door ons compleet ontzorgd!  Uw netwerk infrastructuur wordt onze zorg! Elite Networks levert graag een bijdrage aan het succes van onze klanten en dat doen wij door te leveren wat wij beloven. De continuïteit van uw IT omgeving is gewaarborgd als u met Elite Networks in zee gaat. Als u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen