CATO network


CATO Network bij Elite Networks

CATO Network betekent SD-WAN en Security oplossing geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform): simpele en baanbrekende technologie! Elite Networks is gespecialiseerd op het gebied van het beheren van Software Defined netwerkinfrastructuren. Met onze diensten, onze flexibiliteit en diepgaande netwerkkennis zorgen we dat organisaties optimaal kunnen communiceren en altijd bereikbaar zijn. CATO Network is een partner van Elite Networks. Elite Networks begrijpt dat netwerken afgestemd moeten zijn op uw communicatiebehoeften. Natuurlijk zijn netwerken in overeenstemming met de lokale wetgeving en gebaseerd zijn op industrie-standaarden. Wilt u geen omkijken meer hebben naar uw netwerk? Elite Networks faciliteert de verbindingen, de software, de hardware en de beveiliging en het volledige beheer van het netwerk. Wij zorgen dat u compleet bent ontzorgd zodat u geen omkijken meer heeft naar de infrastructuur van uw netwerk, desgewenst met een verandering van CAPEX naar OPEX, zodat er grote mate van flexibiliteit ontstaat. Waarom zou u naar een generalist gaan als er een specialist beschikbaar is? Wij van Elite Networks zijn specialist in het ontwerp én beheer van SD-WAN en SASE oplossingen. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met Automation and API first als uitgangspunt.

Dé Cato Network specialist!

Informatie en applicaties moeten overal en te allen tijde bereikbaar zijn. Voorheen was het nog eenvoudig om de organisatie veilig te verbinden wanneer deze statische en voorspelbare verkeersstromen had vanuit hoofdkantoor naar bijvoorbeeld filialen en datacenters. Maar de huidige eisen zijn radicaal veranderd door het intreden van het cloud-tijdperk. Wat Azure en AWS zijn voor de applicatie infrastructuur, is CATO Network voor een veilig en schaalbaar netwerk. Het is tijd voor veilige, snelle en eenvoudige wereldwijde connectiviteit voor hoofdkantoor, filialen, cloudoplossingen, datacenters en remote gebruikers. CATO Networks heeft een secure Software Defined WAN voor dit doel in de cloud, dat wordt beschermd door een goed geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten, zoals Next-Generation Firewall, Intrusion Prevention, VPN en Anti-Malware. De CATO Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen (bijvoorbeeld datacenters, mobiele gebruikers en public en/of private cloud-infrastructuur) tot een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Dure connectiviteitsoplossingen zoals MPLS met een bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box-oplossingen behoren daarmee tot het verleden, evenals capaciteitsbeperkingen bij een stijgende vraag. De legacy oplossing zorgen aantoonbare overheadkosten voor onderhoud en controleerbaarheid, wat weer leidt tot een onveilig netwerk.

Cato Network is baanbrekend

CATO Network komt met een SASE cloud platform als oplossing en hiermee is het veilig en schaalbaar verbinden van uw bedrijf weer eenvoudig. Kostbare hardware investeringen vooraf en terugkerende kostbare onderhoudscontracten behoren tot het verleden. Alle kosten zijn overzichtelijk en voorspelbaar, wat maakt dat CATO Networks niet alleen baanbrekend is op het gebied van technologie, maar ook vanwege hun marktbenadering. Met CATO Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click binnen handbereik. Geen investering van dure boxen op locatie die afzonderlijk geïnstalleerd, geconfigureerd, gemanaged en geüpdatet moeten worden. Cato Networks biedt u de laagste vertraging (latency) en de beste WAN-performance. Er zijn dus geen kostbare MPLS-verbindingen meer voor het hele netwerk, zelfs in moeilijkere gebieden of continenten.