CATO Network bij Elite Networks

Groeit de stijgende vraag naar capaciteit van het netwerk u boven het hoofd? Elite Networks heeft de oplossing! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van Software Defined netwerken. Wij zijn partner van Cato Networks. Cato network is een betaalbare connectiviteitsoplossing die de vraag naar meer capaciteit moeiteloos aankan. Het netwerk wordt beschermd door een goed geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten. Op netwerk gebied is SD-WAN geleverd vanuit de cloud dé trend. Met Cato network is er een wereldwijde verbinding tussen hoofdkantoor, filialen, datacenters en remote gebruikers. Wij zorgen voor een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten. Wij hebben jarenlange ervaring met complexe netwerk infrastructuren. Bekende bedrijven als Dela, Heineken, Philips en Signify behoren tot onze klantenkring. Voor complexe, hybride netwerken is Cato network dé oplossing. Door alle bedrijfsmiddelen zoals datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud infrastructuur met elkaar te verbinden ontstaat er een veilig en eenvoudig globaal netwerk. U hoeft geen kostbare hardware investeringen meer te doen. Ook heeft u niet te maken met dure, terugkerende onderhoudscontracten. Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. Dit tegen lagere kosten.

Maximale veiligheid met Cato network

Uw netwerk is maximaal beschermd tegen cybercrime met Cato network. U bent 24 uur per dag beschermd tegen geavanceerde bedreigingen. Denk hierbij aan phishing, ransomware, malware en hackers. Dag en nacht monitoren wij uw netwerk met slimme automation. Er kan direct actief worden ingegrepen als dat nodig is. Wij begrijpen uw business als geen ander en u hoeft niet bang te zijn voor onbegrijpelijke IT taal. Wij gaan dag en nacht voor de continuïteit en veiligheid van uw organisatie. Onze diensten hebben wij van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Elite Networks is innovatief en wij verbeteren onszelf continu.

Vragen over Cato Network?

Wilt u meer weten over Cato Network? Bent u nieuwsgierig of Cato Network een meerwaarde is voor uw organisatie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Ons grote team van experts vertelt u graag meer over dit veilige en schaalbare netwerk. Als u kiest voor Cato network dan kunt u alles aan ons overlaten. U wordt door ons compleet ontzorgd. Ons uitgangspunt is dat wij leveren wat wij beloven. Wij dragen graag ons steentje bij aan het succes van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat informatie en applicaties voor medewerkers overal en te allen tijde beschikbaar zijn.