Meer weten over Cato networking?

Bent u op zoek naar een netwerkaanbieder die een veilige verbinding tussen alle bedrijfslocaties, mensen en toepassingen kan realiseren? Elite Networks maakt dit mogelijk als Cato networking specialist. Cato Networks is een netwerkbeveiligingsbedrijf dat zakelijke communicatie en beveiligingsmogelijkheden combineert op één cloud gebaseerd platform SASE platform). Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van SD-WAN en SASE oplossingen. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Cato networking is dé oplossing voor een wereldwijde verbinding tussen hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers. Informatie en applicaties moeten voor medewerkers overal en te allen tijde bereikbaar zijn. Door alle bedrijfsmiddelen zoals datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur met elkaar te verbinden ontstaat een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Cato Networking is een betaalbare connectiviteitsoplossing die de stijgende vraag naar capaciteit moeiteloos aankan. SD-WAN geleverd vanuit de cloud is dé trend. Met onze diensten, onze diepgaande netwerkkennis en onze flexibiliteit zorgen we ervoor dat organisaties uitstekend kunnen communiceren en altijd bereikbaar zijn. Met Cato networking wordt het schaalbaar en veilig verbinden van uw bedrijf weer overzichtelijk. Ook de kosten zijn overzichtelijk en voorspelbaar.

Baanbrekende marktbenadering met Cato networking

Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. U hoeft geen kostbare hardware investeringen vooraf te doen en u heeft niet te maken met terugkerende kostbare onderhoudscontracten. U weet precies waar u aan toe bent met maandelijkse facturen en voorspelbare kosten. Deze marktbenadering is baanbrekend en u kunt er uw voordeel mee doen. De tijd van investering in dure boxen op locatie die afzonderlijk geïnstalleerd, geconfigureerd, gemanaged en geüpdatet moeten worden, is daarmee voorbij. Met Cato networking heeft u geen omkijken meer naar uw netwerk. Elite Networks ontzorgt u compleet!

Vragen over Cato networking?

Bent u benieuwd of Cato networking iets is voor uw organisatie? U kunt te allen tijde telefonisch contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Ons grote team van experts staat klaar om u op eer persoonlijke manier te helpen bij de realisatie van een veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Voor complexe hybride netwerken biedt Elite Networks met Cato networking dé oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring en mogen bekende bedrijven als Dela, Philips en Signify tot onze klanten rekenen. Neemt u binnenkort contact met ons op? Wij leveren graag een bijdrage aan het succes van uw onderneming!