CATO SASE


CATO SASE bij Elite Networks

Elite Networks is een netwerkspecialist die zorgt voor een digitale transformatie van uw netwerk. Voldoet het netwerk van uw organisatie niet meer aan de eisen die eraan gesteld worden? Zoekt u een netwerkaanbieder die is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Software Defined netwerken (SD-WAN) en Cato SASE oplossingen? Elite Networks is díe aanbieder. Wij zijn partner van Cato Networks en leveren SD-WN en security oplossingen vanuit de cloud. Alle bedrijfsmiddelen, waaronder datacenters, filialen, mobiele gebruikers en publi- en/of privat cloud infrastructuur wordt door Cato SASE verbonden tot eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Uw netwerk wordt door ons grote team van experts volledig afgestemd op uw specifieke communicatiebehoeften. Met Cato SASE zijn er geen capaciteitsbeperkingen zodat er bij een stijgende vraag geen enkel probleem is. Uw organisatie is altijd bereikbaar dankzij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van netwerk infrastructuren. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Met SASE komen het cloudbeheerde SD‑WAN en via de cloud geleverde security samen. Cato SASE en SD-WAN versterken elkaar. SASE is een betaalbare connectiviteitsoplossing die beveiligings- en netwerkfuncties combineert en zorgt voor de ondersteuning van veilige toegangsbehoeften van moderne organisaties.

Maximaal veilig Cato SASE

De digitale transformatie naar de cloud betekent een hogere kans op cyberaanvallen. Daarom zijn de beveiligingsfuncties van Cato SASE altijd up-to-date zodat er geen updates uitgevoerd hoeven te worden. Wij leveren een uitstekende high-end security oplossingen. Elite Networks begrijpt als geen ander dat het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag veilig moet zijn. Uw netwerk wordt dagen en nacht gemonitord. Met Cato SASE krijgt u een veilig en schaalbaar netwerk. U wordt door ons compleet ontzorgd en hoeft nergens naar om te kijken. Wij zijn gewend om complexe netwerkstructuren te beheren en mogen grote bedrijven als Philips, Dela, Signigy etc. tot onze klanten rekenen.

Cato SASE iets voor u?

Met Cato SASE krijgt u een flexibel netwerk met directe toegang tot de cloud resources en het netwerk. Door de samenvoeging en centraliseren van diensten bespaart u kosten. Als u interesse heeft in Cato SASE dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Met Cato SASE heeft u één netwerk, één security oplossing en één policy. U hoeft geen kostbare hardware investeringen te doen en heeft geen dure onderhoudscontracten. Met maandelijkse facturen en voorspelbare kosten weet u precies waar u aan toe bent. Wij leveren wat wij beloven!