Wereldwijde connectiviteit met Cato SASE

Heeft het netwerk van jouw organisatie moeite met de steeds hogere eisen die eraan gesteld worden? Is je netwerk niet klaar voor het cloudtijdperk? Elite Networks biedt dé oplossing met Cato SASE. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Software Defined netwerken en SASE oplossingen. Elite Networks is partner van Cato Networks. Cato Networks is een netwerkbeveiligingsbedrijf dat SD-WAN en security oplossingen levert vanuit de cloud (SASE-platform). Elite Networks zorgt met Cato SASE voor een veilige, snelle en gemakkelijke wereldwijde connectiviteit voor hoofdkantoren, filialen, datacenters, cloudoplossingen en externe gebruikers Je organisatie wordt flexibel bij op- en afschalen in zowel vestigingen als cloud-applicaties. Wij werken met een groot team aan specialisten die stuk voor stuk toppers in hun vakgebied zijn. SD-WAN geleverd vanuit de cloud is tegenwoordig dé trend. Met Cato SASE heb je met één klik wereldwijd slechts één netwerk, één beveiligingsoplossing en één beleid beschikbaar. Wij begrijpen dat de 24-uurs economie vraagt om continuïteit en veiligheid. Elite Networks stelt je als actieve IT-partner graag in staat om je door te ontwikkelen. Wij dragen graag ons steentje bij aan het succes van onze klanten.

Betaalbare Cato SASE

Met Cato SASE behoren dure en complexe decentrale beveiligingsappliances tot het verleden. Je krijgt een sneller, betrouwbaarder en veiliger netwerk tegen lagere kosten. Je hebt niet te maken met terugkerende dure onderhoudscontracten. Je hoeft geen dure hardware investering te doen van dure boxen die afzonderlijk geïnstalleerd, geconfigureerd, gemanaged en geüpdate moeten worden. Ook zijn er geen dure MPLS-verbindingen meer nodig voor het hele netwerk, zelfs niet in moeilijkere gebieden of continenten.​ Wij bieden de beste WAN-prestaties en de laagste latentie. Als je ons inschakelt word je door ons compleet ontzorgd.

Optimaal veilig Cato SASE

Wij zetten onze expertise en ervaring graag in voor een netwerk dat 24/7 optimaal functioneert en maximaal beschermd is tegen cybercrime. Medewerkers kunnen overal en altijd hun werk doen omdat informatie en applicaties altijd bereikbaar zijn. Elite Networks heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe netwerkinfrastructuren. Grote, bekende bedrijven als Philips, Heineken, Dela en Signify hebben ons hun vertrouwen geschonken. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt van ons een eerlijk advies verwachten. Wij houden van een persoonlijke benadering en laten het IT-jargon zoveel mogelijk achterwege. Ons motto luidt: Wij leveren wat wij beloven!