CATO SASE


CATO SASE bij Elite Networks

Het Nederlandse bedrijf Elite Networks is specialist op het gebied van het beheren van Software Defined netwerkinfrastructuren. Organisaties kunnen uitstekend communiceren en zijn altijd bereikbaar dankzij onze flexibiliteit, onze diensten en onze diepgaande netwerkkennis. CATO SASE is een partner van Elite Networks en wij begrijpen dat netwerken moeten worden afgestemd op individuele, specifieke communicatiebehoeften. CATO SASE is een netwerk met een baanbrekende technologie: SD-WAN en Security oplossing geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform). Wordt uw WAN onbetaalbaar vanwege de aanhoudende vraag naar meer beveiliging en meer bandbreedte, door bijvoorbeeld unified communications en cloud diensten en wilt u dit geleverd hebben vanuit de cloud? Elite Networks heeft dan de uitgelezen oplossing voor u: Secure access service edge, of SASE. Secure Access Service Edge (SASE) is een opkomend beveiligingsframework. Het wordt ook beschouwd als de opvolger van SD-WAN. CATO SASE is een nieuwe infrastructuurstrategie, die netwerk- en beveiligingsfuncties combineert met WAN-mogelijkheden om op die manier te zorgen voor ondersteuning van de veilige toegangsbehoeften van hedendaagse organisaties. Conceptueel convergeert SASE SD-WAN en netwerkbeveiligingsservices, zoals Zero-Trust Network Access (ZTNA), Next-Generation Firewall (NGFW), Secure Web Gateway (SWG) en Cloud Access Security Brokers (CASB), in één enkel service model.

CATO SASE en digitale transformatie

Moderne werkplekstrategieën zijn één van de drijvende krachten achter de digitale transformatie, omdat bedrijven steeds meer werknemers in staat stellen om op afstand te werken en te profiteren van de vele voordelen die cloudservices bieden. Door deze digitale transformatie vindt een verplaatsing plaats van steeds meer applicaties en data buiten de traditionele netwerkperimeter –  vanuit het datacenter of het interne netwerk naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen. Deze bedrijfskritische applicaties en data moeten altijd veilig en toegankelijk zijn, ongeacht waar ze zich bevinden. De digitale transformatie van een organisatie naar de cloud betekent een hoge mate van dynamisch veranderingen binnen het netwerk, die de 'attack surface' vergroten en bij CATO SASE worden de beveiligingsgfuncties om deze attack surface het hoofd te bieden geleverd vanuit de cloud. Hierdoor zijn deze beveiligingsfuncties altijd up-to-date en hoeven er geen updates uitgevoerd te worden aan de edge devices on site. Het Secure Access Service Edge-framework (CATO SASE) ondersteunt de dynamische, veilige toegangsbehoeften van (digitale) ondernemingen door het combineren van uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden.

Voordelen van CATO SASE

De enorme voordelen van Elite Networks' CATO SASE zijn een verbeterde flexibiliteit door directe toegang tot het netwerk en de cloud resources, een kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten en het mogelijk maken van zero trust networking (identiteitgebaseerde toegangspolicies, niet op IP-adressen met end-to-end encryptie). Daarnaast biedt CATO SASE een verbeterde bescherming tegen cyberaanvallen, waaronder phishing, malware, ransomware en hackers, minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier te hebben en betere prestaties door gebruik te maken van latency-optimised routering. Als u geïnteresseerd bent in Elite Networks CATO SASE as a Service en als u graag een sneller en veiliger WAN tegen lagere kosten wil, laat dan uw gegevens achter. Wij streven ernaar binnen 48 uur te reageren.