CATO SDWAN bij Elite Networks

Het was tot niet zo heel lang geleden nog simpel om organisaties veilig te verbinden wanneer deze statische en voorspelbare verkeersstromen hadden vanuit hoofdkantoor naar bijvoorbeeld filialen en datacenters. Maar de huidige eisen zijn radicaal veranderd door de intrede van het cloud-tijdperk. Applicaties en informatie moeten voor iedereen overal en te allen tijde bereikbaar zijn. Hier komt Elite Networks om de hoek met CATO SDWAN; wat AWS en Azure zijn voor de applicatie-infrastructuur, is CATO SDWAN voor een veilig en schaalbaar netwerk. De tijd is aangebroken om hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers een snelle, veilige en eenvoudige wereldwijde connectiviteit te bieden. CATO SDWAN Networks heeft hiervoor een secure Software Defined WAN in de cloud en deze wordt optimaal beschermd door een goed geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten, als Intrusion Prevention, Next-Generation Firewall, VPN en Anti-Malware. De CATO SDWAN Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen tot een veilig, simpel en verenigd globaal beschikbaar netwerk; voorbeelden van deze bedrijfsmiddelen zijn filialen, mobiele gebruikers, datacenters en public- en/of private cloud-infrastructuur. De tijd is voorbij van kostbare connectiviteitsoplossingen als MPLS met bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box oplossingen, en ook capaciteitsbeperkingen bij een toenemende vraag behoren tot het verleden.

CATO SDWAN is baanbrekend

CATO SDWAN en Elite Networks hebben dit opgelost met hun SASE cloud-platform, waarmee het veilig en schaalbaar verbinden van uw bedrijf weer eenvoudig wordt gemaakt. U wordt niet langer geconfronteerd met kostbare hardware-investeringen vooraf en vervelende, terugkerende dure onderhoudscontracten. Alles is beschikbaar in overzichtelijke facturen en u weet vooraf wat de kosten gaan zijn en hiermee is CATO SDWAN Networks niet alleen baanbrekend op gebied van technologie, maar ook vanwege hun werkwijze. Met CATO SDWAN Networks heeft uw onderneming één netwerk, één beveiligingsoplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. U heeft niet langer last van update service windows; investeringen voor dure boxen op locatie die afzonderlijk geïnstalleerd, geconfigureerd, gemanaged en geüpdatet moeten worden, behoren eveneens tot het verleden. CATO SDWAN Networks biedt gegarandeerd de beste WAN-performance en laagste vertraging (latency). Zelfs in moeilijkere gebieden (of continenten) zijn er dus geen kostbare MPLS-verbindingen meer nodig voor het gehele netwerk.

Meer informatie over CATO SDWAN?

Wilt u meer weten over de CATO SDWAN service van Elite Networks? Wij bieden u onze diensten en jarenlange ervaring aan tegen een zeer competitieve prijs. In de loop der jaren hebben wij onze diensten verder uitgebreid, zodat u hier optimaal van kunt profiteren. Elite Network is graag bereid mee te denken met u over de mogelijkheden om uw bandbreedte te vergroten. Elite Networks is gespecialiseerd in het bouwen en ontwerpen van CATO SDWAN netwerken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via de website of telefoon als u meer informatie wenst over onze dienstverlening of werkwijze.