Cato Service betekent een netwerk met een simpele, baanbrekende technologie: SD-WAN en Security oplossing geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform). Elite Networks is specialist voor wat betreft het beheren van Software Defined netwerkinfrastructuren. Organisaties kunnen uitstekend communiceren en zijn altijd bereikbaar met onze flexibiliteit, onze diensten en onze diepgaande netwerkkennis. Cato Service is een partner van Elite Networks en de mensen bij Elite Networks begrijpen dat netwerken afgestemd dienen te zijn op uw specifieke communicatiebehoeften. Natuurlijk wordt ook gezorgd dat alles in overeenstemming is met de lokale wetgeving. Elite Networks faciliteert het volledige beheer van het netwerk, inclusief de software, de hardware, de verbindingen en de beveiliging. Elite Networks ontzorgt wat betreft uw netwerk infrastructuur, eventueel met een verandering van CAPEX naar OPEX, om een grote mate van flexibiliteit te bewerkstelligen. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerp en het beheer van SD-WAN en SASE oplossingen. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als uitgangspunt Automation and API first.

Cato Service bij Elite Networks

Het spreekt voor zich dat informatie en applicaties overal en altijd bereikbaar moeten zijn. Voorheen was het nog eenvoudig om de organisatie veilig te verbinden bij voorspelbare en statische verkeersstromen vanuit hoofdkantoor naar bijvoorbeeld filialen en datacenters, maar de huidige eisen zijn behoorlijk zwaarder geworden tegenwoordig in het cloud-tijdperk. Wat Azure en AWS zijn voor de applicatie-infrastructuur, is CATO Service voor een veilig netwerk: eenvoudige, snelle en veilige wereldwijde connectiviteit voor hoofdkantoor, remote gebruikers, datacenters en cloudoplossingen. Cato Service heeft met dit doel een secure Software Defined WAN in de cloud, dat wordt beschermd door een goed geïntegreerde reeks beveiligingsdiensten (zoals VPN, Intrusion Prevention, Next-Generation Firewall en Anti-Malware). De Cato Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen tot een eenvoudig, veilig en verenigd netwerk dat globaal beschikbaar is. Dure connectiviteitsoplossingen als MPLS met een bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box-oplossingen zijn bij ons niet aan de orde, evenmin als capaciteitsbeperkingen bij een stijgende vraag.

Cato Service als baanbrekende oplossing

CATO Service komt met een baanbrekende oplossing, een SASE cloud platform. Hiermee krijgt u weer overzicht over het schaalbaar en veilig verbinden van uw bedrijf. Niet langer kostbare hardware investeringen vooraf en terugkerende kostbare onderhoudscontracten met Cato Service. Met voorspelbare en overzichtelijke kosten loopt Cato Service niet alleen voor op het gebied van technologie, maar ook vanwege hun marktbenadering. Cato Service biedt de laagste vertraging (latency) en de beste WAN-performance. Cato Service staat voor maar één netwerk, één policy en één security oplossing in één click. De tijd van investeren in dure boxen op locatie die afzonderlijk geïnstalleerd, gemanaged, geconfigureerd en geüpdatet moeten worden is daarmee voorbij.