Tegenwoordig moeten informatie en applicaties voor alle medewerkers overal en te allen tijde bereikbaar zijn. Hapert het daaraan in uw organisatie omdat uw netwerk verouderd is en niet meer aan de stijgende vraag kan voldoen? Elite Networks zorgt met Cato solutions voor wereldwijde verbinding voor hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Met Cato solutions heeft u geen kostbare hardware investeringen vooraf en terugkerende kostbare onderhoudscontracten. U heeft maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar. Voor complexe hybride netwerken heeft Elite Networks dé oplossing. Wij bieden een sneller, betrouwbaarder, flexibeler en veiliger netwerk tegen lagere kosten. Uw organisatie functioneert dag en nacht optimaal. Elite Networks is specialist in het ontwerp én beheer van SD-WAN en SASE oplossingen.  Met onze diensten, onze flexibiliteit en diepgaande netwerkkennis zorgen we dat organisaties optimaal kunnen communiceren en altijd bereikbaar zijn. Elite Networks is de partner van Cato Networks en SD-WAN en Security oplossingen worden geleverde vanuit de Cato Cloud. Wij stemmen het netwerk af op uw communicatiebehoeften zodat er geen capaciteitsbeperkingen zijn bij een stijgende vraag.

Veilige Cato solutions

De Cato Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen, waaronder datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur, tot een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. De veiligheid van uw netwerk is maximaal dankzij de netwerkbeveiligingsapparatuur van hoge kwaliteit. Wij zijn partner van Fortinet, de beveiligingsgigant die toonaangevend is op de wereldmarkt. Met de producten van Fortinet bent u maximaal beschermd tegen de huidige geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware en hackers. Cybercrime wordt door ons gestopt met de juiste inrichting en beheer. Het is de missie van Fortinet en ons om de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren. 

Vragen over onze Cato solutions?

Wilt u graag meer weten over Cato solutions? Wij nodigen u uit om contact op te nemen met onze experts. Wij werken met een groot team van gedreven experts die u graag meer vertellen over de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen, bouwen en beheren van complexe netwerkinfrastructuren en wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Bekende bedrijven zoals Dela,Philips en Signify hebben de weg naar ons gevonden. U wordt door ons op een persoonlijke manier geholpen en u hoeft niet bang te zijn dat wij onbegrijpelijke IT-taal spreken. Wij leveren graag een bijdrage aan het succes van onze klanten. Ook voor u staan wij graag klaar!