Cato support van Elite Networks

Voldoet uw netwerk niet meer aan de eisen die eraan gesteld worden? Wilt u dat het dataverkeer vanuit het hoofdkantoor naar filialen en datacenters probleemloos verloopt? Elite Networks is een netwerkspecialist die Cato support aanbiedt. Met een Cato netwerk wordt er wereldwijd een veilige verbinding gecreëerd tussen hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en beheren van SD-WAN en SASE oplossingen die worden geleverd vanuit de cloud. Deze innovatieve en simpele technologie beheersen wij tot in de puntjes. Met Cato support zijn informatie en applicaties voor uw medewerkers overal en te allen tijde bereikbaar. Met Cato support van Elite Networks krijgt u een veilige, snelle wereldwijde connectiviteit. De steeds groter wordende vraag naar capaciteit kunt u met een Cato network moeiteloos aan. Dure oplossingen zoals MPLS met een bijbehorende complexe implementatie van gestapelde box oplossingen behoren tot het verleden. U hoeft geen kostbare hardware investering te doen en u heeft niet te maken met dure onderhoudscontracten; de kosten zijn overzichtelijk en voorspelbaar. Door het cloudplatform van Cato is het veilig en schaalbaar verbinden van uw organisatie eenvoudig. U heeft maar één netwerk, één security oplossing en één policy. In slechts één klik is dit wereldwijd beschikbaar!

Complete ontzorging met Cato support

Als u ons inschakelt voor een wereldwijde snelle, betrouwbare, flexibele en veilige connectiviteit tussen alle bedrijfslocaties en medewerkers dan hoeft u nergens naar om te kijken. U wordt door ons compleet ontzorgd. Met SD-WAN vanuit de cloud functioneert het netwerk van uw organisatie optimaal. Uw netwerk heeft altijd voldoende capaciteit zodat de stijgende vraag geen enkel probleem is. Met Cato support is uw organisatie klaar voor de toekomst! Onze marktbenadering van maandelijkse facturen en voorspelbare kosten is uniek. De tijd van investering in dure boxen op locatie is voorbij!

Meer weten over Cato support?

Voor complexe hybride netwerken biedt Elite Networks dé oplossing. Wij zijn gewend om complexe netwerken te beheren van grote bedrijven als Philips, Dela, Signify, diverse gemeenten etc. Ook voor uw organisatie gaat ons grote team van experts graag aan de slag. Zij helpen u op een betrokken en persoonlijke manier om een veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk te realiseren. Wij begrijpen als geen ander dat uw netwerk 24 uur per dag veilig moet functioneren. Wij hebben de juiste expertise en ervaring in huis om een netwerk op te zetten dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Als u meer wilt weten over onze diensten dan kunt u ons altijd vrijblijvend telefonisch benaderen.