Fortinet consultancy


Fortinet consultancy bij Elite Networks

Fortinet consultancy biedt gespecialiseerde oplossingen om bedrijven te helpen zich te beschermen tegen geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. Fortinet consultancy is leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en mede-marktleiders in SD-WAN en Cyber security. Het assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van uw organisatie (van endpoint tot aan de grenzen en de kern van databases, netwerken en applicaties). Fortinets missie is de levering van de meest innovatieve en optimaal presterende beveiligingsstructuur voor netwerken en het vereenvoudigen en beveiligen van bestaande IT-infrastructuren. Dit sluit aan bij de missie van Elite Networks, het bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in levering en beheer van Software Defined netwerkinfrastructuren. Dankzij de diensten van Fortinet consultancy en haar diepgaande netwerkkennis kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen.

Fortinet consultancy en digitale transformatie

Fortinet consultancy beschikt over baanbrekende technologie, te weten Security en SD-WAN oplossingen geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform). Als uw WAN door de groeiende vraag naar meer brandbreedte en een geoptimaliseerde beveiliging enorm kostbaar dreigt te worden, helpt Elite Networks u graag verder. Fortinet consultancy beschikt over infrastructuurstrategie die, voor een optimale ondersteuning van de toegangsbehoeften van moderne bedrijven, beveiligings- en netwerkfuncties combineert met WAN-mogelijkheden. Dé oplossing is Secure access service edge of SASE. Secure Access Service Edge, dat beschouwd wordt als opvolger van SD-WAN, is een opkomend beveiligingsframework. Het Secure Access Service Edge-framework (SASE Network) ondersteunt de veilige toegangsbehoeften van ondernemingen door het zo optimaal mogelijk combineren van uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden. Moderne werkplekstrategieën zijn van vitaal belang voor onvermijdelijke digitale transformatie waar bedrijven mee worden geconfronteerd. Steeds meer werknemers moeten immers thuis werken en op deze manier kunnen ze profiteren van de voordelen van cloudservices. In dat geval vindt er overduidelijk een verplaatsing plaats van steeds meer data en applicaties buiten de traditionele netwerkperimeter naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen vanuit het interne netwerk of een datacenter. Ongeacht hun locatie is het enorm belangrijk dat deze bedrijfskritische applicaties en data immer toegankelijk en veilig zijn. De digitale transformatie naar de cloud leidt naar een grote mate van dynamisch veranderingen binnen het netwerk met een bijkomende, ongewenste vergrote 'attack surface'. Om onveiligheid tegen te gaan, worden bij SASE Network van Fortinet consultancy de beveiligingsfuncties geleverd vanuit de cloud: geen updates meer aan de edge devices on site.

Voordelen van Fortinet consultancy

De enorme voordelen die Fortinet consultancy van Elite Networks biedt, bestaan uit een behoorlijke kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten en een enorme flexibiliteit door toegang tot het netwerk en de cloudresources. Fortinet consultancy biedt ook minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier aan te wenden. Bovendien zijn de prestaties beter geworden dankzij latency-optimised routering.