Fortinet network


Veilig netwerk met Fortinet network

Wilt u optimale bescherming van uw netwerk tegen cybercrime? Fortinet network van Elite Networks biedt maximale bescherming tegen geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware en hackers. Elite Networks is de partner van Fortninet. Fortinet is één van de marktleiders in cybersecurity en levert wereldwijd netwerkbeveiligingsapparatuur. Met onze kennis, ervaring en de hoogwaardige producten van Fortinet zorgen wij voor een brede en geïntegreerde bescherming van uw netwerk; wij leveren een uitstekende high-end security oplossing. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Software Defined netwerken (SD-WAN). Met ons grote team van experts zorgen wij ervoor dat uw netwerk 24 uur per dag probleemloos en veilig functioneert. Fortinet en Elite Networks hebben als missie om de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger te maken. Met een Fortinet network is uw netwerk klaar voor de toekomst. De steeds hogere eisen die aan uw netwerk worden gesteld vormen geen enkel probleem en de cyberaanvallen worden gestopt. Elite Networks faciliteert de verbindingen, hardware, software en het volledige beheer en de beveiliging van uw netwerk. Met onze diensten, flexibiliteit en diepgaande netwerkkennis zorgen we ervoor dat uw organisatie optimaal kan communiceren en bereikbaar is.

Complete ontzorging met Fortinet network

Als Elite Networks aan de slag gaat voor een snel, betrouwbaar en vooral veilig Wide Area Network dan ontzorgen wij u compleet. U heeft totaal geen omkijken naar uw netwerk; uw netwerk wordt onze zorg! Wij hebben jarenlange ervaring met het beheren van complexe netwerkinfrastructuren en helpen diverse grote bedrijven zoals Philips, Dela en Signify bij het beheren van hun netwerk. Wij lopen altijd voorop met innovatie binnen het domein van netwerkinfrastructuur en ook met de implementatie en het beheer ervan. Uw netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord door middel van slimme automation; er wordt direct actief ingegrepen als er bedreigingen worden gesignaleerd.

Contact

Bent u benieuwd of een Fortinet network een meerwaarde is voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Kies voor een netwerk dat optimaal functioneert en veilig is tegen lagere kosten! Cybercrime wordt gestopt als u Elite Networks inschakelt. Ons uitgangspunt is dat wij leveren wat wij beloven. Op deze manier willen wij bijdragen aan het succes van onze klanten. Onze communicatie is in heldere en duidelijke taal. Wij helpen u graag en persoonlijk bij het beheer van uw kritische infrastructuur