Fortinet partner


Fortinet partner bij Elite Networks

Fortinet partner is een leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en daarnaast mede-marktleiders in SD-WAN en Cyber security. Fortinet partner biedt gespecialiseerde oplossingen die bedrijven helpt bij de bescherming tegen geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De producten versimpelen de IT-beveiligingsinfrastructuur en bieden ook een geïntegreerde en brede bescherming tegen bedreigingen. Het assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van uw totale organisatie, van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, applicaties en databases. De missie van Fortinet is het leveren van de meest innovatieve, optimaal presterende beveiligingsstructuur voor netwerken en daarnaast worden bestaande IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger gemaakt. Dit sluit aan bij de missie van Elite Networks, het bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van levering en beheer van Software Defined netwerkinfrastructuren. Organisaties hebben geen problemen meer qua bereikbaarheid dankzij de diensten van Fortinet partner, onze flexibiliteit en onze diepgaande netwerkkennis.

Fortinet partner en digitale transformatie

Network van Fortinet partner beschikt over een baanbrekende technologie, namelijk Security en SD-WAN oplossingen geleverd vanuit Cloud (SASE Platform). Als uw WAN onbetaalbaar dreigt te worden door de groeiende vraag naar meer brandbreedte en een geoptimaliseerde beveiliging, dan helpt Elite Networks u graag aan dé oplossing: Secure access service edge of SASE. Secure Access Service Edge is een opkomend beveiligingsframework; het wordt beschouwd als opvolger van SD-WAN. Fortinet partner biedt een nieuwe infrastructuurstrategie die, voor een optimale ondersteuning van de veilige toegangsbehoeften van moderne organisaties, beveiligings- en netwerkfuncties combineert met WAN-mogelijkheden. Het Secure Access Service Edge-framework (SASE Network) ondersteunt de veilige toegangsbehoeften van ondernemingen door uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden optimaal te combineren. Moderne werkplekstrategieën zijn enorm belangrijk voor onvermijdelijke digitale transformatie, omdat steeds meer werknemers thuis moeten werken en op deze manier hun voordeel kunnen doen met de voordelen van cloudservices. Er vindt dan natuurlijk een verplaatsing plaats van een groeiende hoeveelheid data en applicaties buiten de traditionele netwerkperimeter naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen vanuit het interne netwerk of een datacenter. Ongeacht hun locatie moeten deze bedrijfskritische applicaties en data immer toegankelijk en veilig zijn. De digitale transformatie naar de cloud komt voor een organisatie neer op een hoge mate van dynamisch veranderingen binnen het netwerk met een bijkomende vergrote 'attack surface'. Om hiertegen opgewassen te zijn, worden bij SASE Network van Fortinet partner de beveiligingsfuncties geleverd vanuit de cloud, met als gevolg geen updates meer aan de edge devices on site.

Voordelen van Elite Networks als Fortinet partner

De enorme voordelen van Fortinet partner van Elite Networks bestaan uit een enorme flexibiliteit door toegang tot de cloudresources en het netwerk en een behoorlijke kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten. Fortinet partner biedt daarnaast minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier te gebruiken. Bovendien zijn de prestaties verbeterd door latency-optimised routering.