Maximaal beveiligd met Fortinet product

Is het netwerk van jouw organisatie niet voldoende beschermd tegen cybercrime? Zoek je een security specialist? Elite Networks beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw netwerk maximaal te beveiligen. Hiervoor zetten wij een Fortinet product in. Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in cybersecurity met gespecialiseerde oplossingen. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Software Defined netwerken (SD-WAN) en SASE oplossingen. Daarnaast leveren wij met een Fortinet product de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor jouw netwerk. Elite Networks is de trotse partner van Fortinet. Wij zorgen voor een brede en geïntegreerde bescherming. Jouw netwerk beschermen wij maximaal tegen geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware en hackers. Elite Networks zorgt voor een sneller, betrouwbaarder, flexibeler en veiliger Wide Area Netwerk (WAN) tegen lagere kosten. Het assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van jouw totale organisatie, van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, applicaties en databases. Voor een netwerk dat continu beschermd is tegen cyberaanvallen ben je bij Elite Networks aan het juiste adres! Wij stoppen cybercrime met de juiste inrichting en beheer!

Grote klanten

Elite Networks heeft jarenlange ervaring met het beheren van complexe netwerkinfrastructuren. Tot onze klantenkring behoren grote bedrijven als Philips, Dela, Heineken en Signify. Wij werken met een groot team aan experts dat op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Onze experts zijn stuk voor stuk toppers in hun vakgebied. We werken met de beste en meest vooraanstaande technologie. Als je ons inschakelt dan word je door ons compleet ontzorgd. Met een goed security systeem is de continuïteit van je netwerk gewaarborgd. Wij begrijpen heel goed dat het netwerk van jouw organisatie 24/7 probleemloos moet functioneren.

Vragen of Fortinet product?

Ben je benieuwd of Elite Networks iets voor je kan betekenen? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt van ons een eerlijk advies verwachten. Onze diensten hebben wij van de grond af opgebouwd met als uitgangspunt Automation and API first. Met een persoonlijke benadering worden de grootste resultaten bereikt. Onze communicatie is helder en openhartig. Je hoeft niet bang te zijn voor ingewikkeld IT-jargon. Door te leveren wat wij beloven dragen wij graag ons steentje bij aan het succes van onze klanten.

Neem contact met ons op