Fortinet SASE


Fortinet SASE bij Elite Networks

Op zoek naar een Fortinet SASE specialist? Fortinet is één van de marktleiders in SD-WAN en Cyber security en een leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur. Fortinet SASA biedt gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermen tegen geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De producten vereenvoudigen de IT beveiligingsinfrastructuur en bieden een brede en geïntegreerde bescherming Het brede assortiment van netwerk, secure access en content security helpt bij het beveiligen van de gehele organisatie, van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties. De missie van Fortinet SASE is het leveren van de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken en daarnaast het veiliger en eenvoudiger maken van IT-infrastructuren. Dit sluit perfect aan bij de missie van Elite Networks, het bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van Software Defined netwerkinfrastructuren en het beheer ervan. Organisaties zijn altijd bereikbaar dankzij de diensten van Fortinet SASE, onze flexibiliteit en onze diepgaande netwerkkennis.

Fortinet SASE en digitale transformatie

Fortinet SASE Network beschikt over baanbrekende technologie: Security en SD-WAN oplossingen die geleverd worden vanuit de Cloud (SASE Platform). Als uw WAN onbetaalbaar wordt vanwege de groeiende vraag naar een verbeterde beveiliging en meer bandbreedte, kom dan naar Elite Networks voor de uitgelezen oplossing: Secure access service edge of SASE. Secure Access Service Edge is een opkomend beveiligingsframework dat wordt gezien als opvolger van SD-WAN. Fortinet SASE Network is een nieuwe infrastructuurstrategie, die beveiligings- en netwerkfuncties combineert met WAN-mogelijkheden, om zo de ondersteuning van de veilige toegangsbehoeften van moderne organisaties te bewerkstelligen. Moderne werkplekstrategieën zijn enorm belangrijk voor de digitale transformatie, omdat steeds meer werknemers op afstand moeten werken en op die manier profiteren van de voordelen die cloudservices bieden. Er vindt dan natuurlijk een verplaatsing plaats van een groeiende hoeveelheid applicaties en data buiten de traditionele netwerkperimeter: vanuit het interne netwerk of een datacenter naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen. Ongeacht hun locatie moeten deze bedrijfskritische applicaties en data te allen tijde veilig en toegankelijk zijn. De digitale transformatie naar de cloud komt voor een organisatie in de praktijk neer op een hoge mate van dynamische veranderingen binnen het netwerk, waardoor de 'attack surface' wordt vergroot. Om hiertegen opgewassen te zijn, worden bij Fortinet SASE Network de beveiligingsfuncties geleverd vanuit de cloud, waardoor deze altijd up-to-date zijn en er geen updates uitgevoerd hoeven te worden aan de edge devices on site. Het Secure Access Service Edge-framework (SASE Network) ondersteunt de veilige, dynamische toegangsbehoeften van bedrijven door uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden te combineren.

Voordelen van Fortinet SASE

De enorme voordelen van Elite Networks' Fortinet SASE bestaan uit een verbeterde flexibiliteit door een directe toegang tot de cloud resources en het netwerk, het mogelijk maken van zero trust networking en een kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten. Fortinet SASE Network biedt daarnaast ook een optimale bescherming tegen cyberaanvallen, waaronder ransomware, hackers, malware en phishing en minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier te gebruiken. Ook zijn de prestaties verbeterd door gebruik te maken van latency-optimised routering. Als u interesse heeft in Elite Networks Fortinet SASE en u graag een sneller en veiliger WAN wil tegen lagere kosten, geef dan uw gegevens door en u hoort van ons binnen 48 uur.