Fortinet SASE


Geavanceerde bescherming met Fortinet SASE

Werkt u in de cloud en wilt u overal en altijd beschermd zijn tegen cybercrime? Elite Networks biedt Fortinet SASE (Secure Access Service Edge). Fortinet SASE is een beveiligings framework en de opvolger van SD-WAN. Met Fortinet SASE krijgt u een betrouwbare en stabiele internetverbinding. Bedrijfskritische applicaties en data moeten altijd veilig en toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. Werken in de cloud is een dynamische verandering in het netwerk. De kans op cybercrime wordt groter. Fortinet SASE brengt netwerken en beveiliging samen, waardoor veilige toegang en krachtige connectiviteit voor gebruikers mogelijk wordt. Werknemers worden in staat gesteld om op afstand te werken en te profiteren van de voordelen die cloudservices bieden. U bent met Fortinet SASE beschermd tegen geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransome ware en hackers. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Met onze uitgebreide kennis van netwerkinfrastructuren en jarenlange ervaring gaan wij elke uitdaging aan. Als u ons inschakelt dan krijgt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten. Wij denken graag met u mee over een persoonlijke oplossing op maat voor uw organisatie.

24/7 veilig netwerk met Fortinet SASE

Het is onze missie om de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren. Ook willen wij IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken. Fortinet levert wereldwijd netwerk beveiligingsapparatuur en is is één van de marktleiders in cybersecurity. Elite Networks is de trotse partner van Fortinet. De 24-uurs economie vereist een netwerk dat dag en nacht veilig is. Wij monitoren het netwerk van uw bedrijf 24 uur per dag door middel van slimme automation. Bij bedreigingen kan er direct actief worden ingegrepen. Alleen met de juiste inrichting en beheer wordt cybercrime gestopt. Bekende bedrijven als Philips, Heineken, Dela en Signify maken gebruik van onze diensten.

Voordelen Fortinet SASE

De voordelen van Fortinet SASE zijn: verbeterde flexibiliteit, kostenbesparing, minder complexiteit, betere prestaties en optimale bescherming tegen cyberaanvallen. Wilt u graag meer weten over Fortinet SASE? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn specialist in het ontwerp én beheer van SD-WAN en SASE oplossingen. Onze diensten hebben wij van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Als wij voor u aan de slag gaan dan wordt u door ons compleet ontzorgd. Wij helpen u op een persoonlijke manier en begrijpelijke manier zonder IT jargon.