Fortinet solutions


Maximaal beveiligd met Fortinet solutions

Wilt u uw netwerk optimaal beschermen tegen cybercrime? Elite Networks biedt hoogwaardige netwerk beveiligingsapparatuur van Fortinet. Fortinet is marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire oplossingen voor het beveiligen van netwerken. Met Fortinet solutions bent u verzekerd van optimale bescherming tegen de nieuwste bedreigingen. Elite Networks is de trotse partner van Fortinet. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken (SD-WAN). Met SD-WAN krijgt u een sneller, betrouwbaarder Wide Area Netwerk tegen lagere kosten. Met Fortinet solutions is uw netwerk 24 uur per dag maximaal beschermd tegen online bedreigingen. Met een goed cybersecurity systeem is de continuïteit van uw IT omgeving gewaarborgd. Elite Networks en Fortinet hebben als missie de meest vernieuwende en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren. Ook willen wij IT infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken. Met onze diensten, flexibiliteit, diepgaande netwerkkennis en jarenlange ervaring kunnen wij complexe netwerken beheren. Niet voor niets horen bekende organisaties als Philips, Heineken, Signify, Wessanen en Dela tot onze klantenkring. Wij lopen voorop met innovatie binnen het domein van netwerk infrastructuur met design, implementatie en beheer. Wij hebben een breed aanbod van diensten. Dit hebben wij van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first.

Fortinet solutions met monitoring

Wij begrijpen als geen ander dat uw netwerk 24 uur per dag veilig moet zijn. De 24-uurs economie vereist een netwerk dat altijd up to date is. Elite Networks monitort uw netwerk dag en nacht. Door middel van slimme automation kan er direct actief worden ingegrepen als dat nodig is. Cybercrime wordt alleen gestopt met de juiste inrichting en beheer. U kunt alles met een gerust hart overlaten aan ons grote team van experts. U wordt door hen compleet ontzorgd. Met Fortinet solutions krijgt u een netwerk dat volledig is afgestemd op uw organisatie.

Vragen over Fortinet solutions?

Wilt u weten of wij met Fortinet solutions iets voor u kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. U zult merken dat wij geen onbegrijpelijke IT-taal spreken. Wij begrijpen uw business en leveren wat wij beloven. Elite Networks zet zich in voor continuïteit en veiligheid van uw netwerk. Wij willen graag een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten. Als u kiest voor Elite Networks dan kiest u voor een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk tegen lagere kosten. Het applicatielandschap is complex en verandert voortdurend. Elite Networks is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.