Fortinet solutions voor maximaal veilig netwerk

Wil je je netwerk maximaal beveiligen? Elite Networks biedt uitkomst met Fortinet solutions. Elite Networks ondersteunt jouw organisatie met slimme en innovatieve IT-oplossingen op het gebied van ontwerp, beheer en beveiling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken (SD-WAN). Voor een optimale beveiliging van jouw netwerk werken wij met de netwerkbeveiligingsapparatuur van Fortinet. Wij zijn een trotse partner van Fortinet. Fortinet is één van de marktleiders in SD-WAN en Cyber security. Producten van Fortinet bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de huidige geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware en hackers. Als je ons inschakelt voor beveiliging van jouw netwerk ben je verzekerd van een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk (WAN) tegen lagere kosten. Ons grote team van experts gaat graag aan de slag om het netwerk van jouw organisatie maximaal te beveiligen; van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties. Het is onze missie om de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger te maken.

Jarenlange ervaring met Fortinet solutions

Elite Networks wil graag jouw actieve IT-partner zijn zodat je door kunt ontwikkelen. We lopen voorop met adopteren en toepassen van innovatie in design, implementatie en beheer. Elite Networks heeft jarenlange ervaring met complexe netwerkinfrastructuren. Grote bedrijven als Philips, Dela, Heineken en Signify hebben ons hun vertrouwen gegeven. We werken alleen met toppers in hun vakgebied waarbij we de beste en meest vooraanstaande technogie inzetten. Wij begrijpen dat de 24-uurs economie een netwerk vereist dat 24/7 probleemloos functioneert. Met onze Fortinet solutions wordt cybercrime gestopt. Jouw netwerk wordt dag en nacht gemonitord zodat er direct actief ingegrepen kan worden als dat nodig is.

Meer weten?

Wil je weten of onze Fortinet solutions een meerwaarde zijn voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag wat onze diensten zijn. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Je zult merken dat wij geen onbegrijpelijk IT-jargon gebruiken maar helder communiceren en jouw business begrijpen. Je krijgt van ons een eerlijk advies. Door onze persoonlijke benadering worden de beste resultaten gehaald. Wij leveren wat wij beloven! Op deze manier willen wij graag ons steentje bijdragen aan het succes van onze klanten. Met Fortinet solutions ben je verzekerd van een snel, flexibel en betrouwbaar internet dat 24x7 veilig functioneert.

Neem contact met ons op