SASE Network bij Elite Networks

Het Nederlandse Elite Networks is specialist op het gebied van Software Defined netwerkinfrastructuren en het beheer ervan. Organisaties zijn altijd bereikbaar dankzij onze diensten, onze flexibiliteit en onze diepgaande netwerkkennis. SASE Network is een partner van Elite Networks; Elite Networks begrijpt dat netwerken afgestemd moeten worden op individuele specifieke communicatiebehoeften. SASE Network beschikt over baanbrekende technologie: SD-WAN en Security oplossing die worden geleverd vanuit de Cloud (SASE Platform). Wordt uw WAN onbetaalbaar vanwege de aanhoudende vraag naar meer beveiliging en meer bandbreedte, kom dan naar Elite Networks voor de uitgelezen oplossing: Secure access service edge of SASE. Secure Access Service Edgeis een opkomend beveiligingsframework dat wordt beschouwd als de opvolger van SD-WAN. SASE Network is een nieuwe infrastructuurstrategie die beveiligings- en netwerkfuncties combineert met WAN-mogelijkheden om op die manier te zorgen voor de ondersteuning van de veilige toegangsbehoeften van moderne organisaties. Conceptueel convergeert SASE SD-WAN en netwerkbeveiligingsservices, zoals Next-Generation Firewall (NGFW), Secure Web Gateway (SWG), Zero-Trust Network Access (ZTNA) en Cloud Access Security Brokers (CASB), in één enkel service model.

SASE Network en digitale transformatie

SASE Network nodig? Moderne werkplekstrategieën zijn enorm belangrijk voor de digitale transformatie, omdat bedrijven steeds meer werknemers in staat stellen om op afstand te werken en zo te profiteren van de voordelen die cloudservices bieden. Door deze digitale transformatie vindt er natuurlijk een verplaatsing plaats van een groeiende hoeveelheid applicaties en data buiten de traditionele netwerkperimeter –  vanuit het datacenter of het interne netwerk naar Cloud Datacentra en Software as a Service oplossingen. Deze bedrijfskritische applicaties en data moeten te allen tijde veilig en toegankelijk zijn, ongeacht hun locatie. De digitale transformatie naar de cloud betekent voor een organisatie een hoge mate van dynamisch veranderingen binnen het netwerk, die de 'attack surface' vergroten. Bij SASE Network worden de beveiligingsfuncties om opgewassen te zijn tegen deze attack surface geleverd vanuit de cloud, waardoor deze beveiligingsfuncties altijd up-to-date zijn en er geen updates uitgevoerd hoeven te worden aan de edge devices on site. Het Secure Access Service Edge-framework (SASE Network) ondersteunt de veilige, dynamische toegangsbehoeften van ondernemingen door het combineren van uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden.

Voordelen van een SASE Network

De enorme voordelen van Elite Networks' SASE bestaan uit verbeterde flexibiliteit door directe toegang tot de cloud resources en het netwerk, een kostenbesparingen door het samenvoegen en centraliseren van diensten en het mogelijk maken van zero trust networking. Daarnaast biedt SASE Network een optimale bescherming tegen cyberaanvallen, waaronder malware, phishing, ransomware en hackers en minder complexiteit van het netwerk door het Network as a Service van één leverancier te hebben. Daarnaast zijn prestaties verbeterd door gebruik te maken van latency-optimised routering. Als u interesse heeft in Elite Networks Cato SASE as a Service en u graag een sneller en veiliger WAN wil tegen lagere kosten, laat dan uw gegevens op deze site achter. Wij streven ernaar snel, maar in ieder geval binnen 48 uur te reageren.