SASE solutions


Specialist in SASE solutions

Wilt u onmiddellijke ononderbroken toegang tot uw netwerk ongeacht waar de gebruikers zich bevinden? Moeten uw bedrijfskritische applicaties te allen tijde veilig en toegankelijk zijn? Elite Networks heeft voor u de oplossing met SASE solutions. Wij zijn uw SASE leverancier en leveren SD-WAN en security oplossingen vanuit de cloud (SASE platform). SASE (Secure Access Service Edge) is een netwerkarchitectuur die de mogelijkheden van VPN en SD‑WAN combineert met cloud-native security functies zoals beveiligde webgateways, Cloud Access Security Brokers, firewalls en zero-trust netwerktoegang. De inzet van SASE solutions biedt veel voordelen. Dit veilige netwerkmodel verbindt alle bedrijfsmiddelen, waaronder datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud infrastructuur tot een eenvoudig en verenigd globaal beschikbaar netwerk dat volkomen veilig is. Elite Netwerks is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen én beheren van SD-WAN en SASE solutions. Op netwerkgebied is SD-WAN geleverd vanuit de cloud dé trend. Elite Networks helpt u om effectief om te gaan met uw netwerkuitdagingen. Ons grote team van experts beschikt over de nodige ervaring en deskundigheid om een netwerk te realiseren dat volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Wij lopen altijd voorop met innovatie binnen het domein van netwerk infrastructuur en ook met de implementatie en het beheer ervan.

Voordelen SASE solutions

  • Verbeterde flexibiliteit door directe toegang tot het netwerk en de cloud resources
  • Kostenbesparing door het samenvoegen en centraliseren van diensten
  • Maakt zero trust networking mogelijk; identiteit gebaseerde toegangspolicies, niet op IP-adressen met end-to-end encryptie
  • Verbeterde bescherming tegen cyberaanvallen waaronder phising, malware, ransomware en hackers
  • Minder complexiteit van het netwerk door het Netwerk as a Service van één leverancier te hebben
  • Betere prestaties door gebruik te maken van latency-optimised routering

Als u ons inschakelt voor het ontwerpen, bouwen en beheren van SASE oplossingen dan wordt u door ons compleet ontzorgd. U hoeft nergens naar om te kijken; wij faciliteren de verbindingen, hardware, software en het volledige beheer en beveiliging van het netwerk. 

Maximale veiligheid met SASE solutions

Met een SASE solution is uw netwerk optimaal beschermd tegen cyberaanvallen. Wij begrijpen als geen ander dat het netwerk van uw organisatie 24 uur per dag optimaal en veilig moet functioneren. Geavanceerde bedreigingen zoals phishing, hackers, ransomware en malware hebben geen schijn van kans met een SASE network. Uw netwerk wordt dag en nacht gemonitord door middel van slimme automation zodat er bij verdachte activiteiten direct kan worden ingegrepen. Met cloud beheerde SD_WAN en via de cloud geleverde security zijn er geen capaciteitsbeperkingen bij een stijgende vraag. Omdat de eisen die gesteld worden aan uw netwerk alleen maar zullen toenemen bent u met een SASE network klaar voor de toekomst.

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u genoeg te vragen heeft over SASE solutions. U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij hebben de nodige ervaring met complexe netwerkinfrastructuren van grote bedrijven zoals Philips, Dela, Signify etc. en wij helpen ook u graag bij het beheer van uw kritische netwerk infrastructuur. Voor een snel, flexibel, betrouwbaar en veilig netwerk bent u bij Elite Networks aan het juiste adres