SASE solutions van Elite Networks

Wil je dat je medewerkers op afstand kunnen werken zonder beveiligingsrisico te lopen? Elite Networks ondersteunt met SASE solutions de dynamische, veiligige toegangsbehoeften van ondernemingen door uitgebreide WAN- en beveiligingsmogelijkheden te combineren. Secure Access Service Edge (SASE )is een opkomend beveiligingsframework en een nieuwe infrastructuurstrategie. Wil je graag een sneller en veiliger WAN tegen lagere kosten? Neem dan contact op met de specialist.Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van Software Defined netwerken (SD-WAN) en SASE solutions. Informatie en bedrijfskritische applicaties moeten voor medewerkers overal en altijd bereikbaar zijn. Door de digitale transformatie worden steeds meer aplicaties buiten het traditionele netwerk naar de cloud verplaatst. Dit vergroot de 'attack surface'. Met SASE solutions worden de beveiligingsfuncties geleverd vanuit de cloud. Dit heeft de volgende voordelen: een verbeterde flexibiliteit, een optimale bescherming tegen cyberaanvallen waaronder malware, ransomware, phishing en hackers en een minder complex netwerk en het is veel goedkoper dan traditionele WAN verbindingen. Bovendien zullen de prestaties van het netwerk ook verbeteren. Je hebt vanaf elke locatie veilige toegang tot het netwerk. Bij onze SASE oplossing wordt SD-WAN gecombineerd met netwerk security as a service.

Partner van CATO Networks

Het is tijd voor veilige, snelle en eenvoudige wereldwijde connectiviteit voor hoofdkantoor, filialen, datacenters, cloudoplossingen en remote gebruikers. Elite Networks is partner van CATO Networks die een secure SD-WAN in de cloud heeft. De Cato Cloud verbindt alle bedrijfsmiddelen, waaronder datacenters, filialen, mobiele gebruikers en public- en/of private cloud-infrastructuur, tot een eenvoudig, veilig en verenigd globaal beschikbaar netwerk. Met het CATO SASE cloud platform is het veilig en schaalbaar verbinden van je bedrijf weer eenvoudig. Met Cato Networks heeft u maar één netwerk, één security oplossing en één policy in één click wereldwijd beschikbaar.

Meer weten over SASE solutions

Ben je benieuwd wat Elite Networks voor je kan betekenen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Je krijgt van ons een eerlijk advies. Wij werken met een groot team aan experts en hebben jarenlange ervaring. Wij hebben klanten als Dela, Heineken, Signify en Philips . Wij houden van een persoonlijke benadering en een open communicatie. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als uitgangspunt Automation and API first. Wij leveren graag een bijdrage aan het succes van onze klanten door te leveren wat wij beloven. Als je bij ons aanklopt voor een snel, flexibel en veilig netwerk word je door ons complet ontzorgd.