SD-WAN support


Innovatieve IT oplossingen met SD-WAN support

Staat uw organisatie voor complexe IT uitdagingen? Zoekt u een specialist die voor u een nieuw netwerk kan ontwerpen en bouwen? Elite Networks biedt SD-WAN support. Met een SD-WAN netwerk krijgt u een sneller, betrouwbaarder en veiliger Wide Area Netwerk (WAN) tegen lagere kosten. Elite Networks is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken (SD-WAN). SD-WAN is een nieuwe benadering van netwerk connectiviteit. Het is veilig, onafhankelijk van verschillende links en providers en ingesteld op de cloud. In een wereld waarin de cloud centraal staat worden er hoge eisen gesteld aan uw netwerk. SD-WAN biedt diverse voordelen:

  • Snelheid

  • Flexibiliteit voor eenvoudig op- en afschalen

  • Lagere en transparante operationele kosten

  • Verbeterde beveiliging van datacenter tot endpoint en verder

  • Efficiënter gebruik van bandbreedte

Elite Networks is gespecialiseerd in SD-WAN/SASE en LAN netwerkinfrastructuur. Wij zijn gewend complexe infrastructuren te beheren. Veel netwerkaanbieders doen SD-WAN erbij, maar onze focus is volledig gericht op deze nieuwe netwerktechnologie. Dit onderscheidt ons van andere netwerkaanbieders die SD-WAN erbij zijn gaan doen. Wij zijn innovatief en lopen voorop binnen het domein van netwerk infrastructuur met design, implementatie en beheer. Onze diensten hebben wij van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Elite Netwerk is partner van Fortinet.

Cyber security

Met onze diepgaande netwerkkennis en jarenlange ervaring zorgen wij voor een brede en geïntegreerde bescherming tegen de geavanceerde bedreigingen zoals phishing, malware, ransomware en hackers. Fortinet is een leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in SD-WAN en Cyber security. De missie van Fortinet sluit naadloos aan bij die van ons: IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken door de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren. U bent maximaal beschermd tegen cybercrime!

Volledige ontzorging met SD-WAN support

Ons grote team van experts gaat ook voor uw organisatie enthousiast aan de slag. Wij helpen u effectief om te gaan met netwerk uitdagingen. Met SD-WAN support van Elite Networks functioneert uw netwerk 24 uur per dag optimaal. U wordt door ons compleet ontzorgd. Bekende bedrijven als Philips, Heineken, Dela en Signify behoren tot onze klantenkring. U hoeft niet bang te zijn dat wij onbegrijpelijk IT-jargon spreken. Wij begrijpen uw business en leveren wat wij beloven! Bent u benieuwd wat Elite Networks voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag mee over de mogelijkheden.