SDWAN product


SDWAN product nodig?

Is uw traditionele Wide Area Netwerk (WAN) niet toereikend in een wereld waar de cloud centraal staat? Traditionele netwerktechnologieën kunnen de enorme groei in bandbreedte en de verschuiving in verkeerspatronen niet aan. ​SD-WAN (Software Defined netwerk) is het antwoord op de actuele IT uitdagingen. Elite Networks heeft het juiste SDWAN product voor uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van Software Defined netwerken. Een SDWAN product biedt vele voordelen:

  • Snelheid: online vergaderen zonder hick-ups

  • Flexibiliteit voor eenvoudig op- en afschalen

  • Lagere en transparante operationele kosten

  • Verbeterde beveiliging van datacenter tot endpoint en verder

  • Efficiënter gebruik van bandbreedte

SD-WAN is ongelooflijk flexibel en kan alles met elkaar verbinden. Supersnelle data connectiviteit is mogelijk tussen de hoofdvestiging of datacenter van uw organisatie met de verschillende vestigingen. Met een SDWAN product kan IT garant staan voor routing, bescherming tegen bedreigingen, efficiënt offloaden van kostbare circuits en het vereenvoudigen van WAN netwerkbeheer. Met onze diensten, diepgaande netwerkkennis, flexibiliteit en jarenlange ervaring functioneert uw organisatie optimaal. Wij begrijpen als geen ander de 24-uurs economie. Met de nieuwe netwerktechnologie SD-WAN is uw organisatie is dag en nacht dag en nacht bereikbaar.

Maximale bescherming met SDWAN product

Met de huidige geavanceerde bedreigingen is het beveiligen van uw netwerk een must. Het is dan ook verstandig om te investeren in veiligheid. Met het juiste beleid en beheer verdient deze investering zich terug. U voorkomt dat hackers toegang krijgen tot uw netwerk. Bedrijfskritische applicaties en data moeten altijd veilig en toegankelijk zijn voor geautoriseerde personen. Het is onze missie om de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren. Ook willen wij IT infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken. Elite Networks monitort uw netwerk 24/7 door middel van slimme automation. Er wordt direct actief ingegrepen als dat nodig is.

Vragen over SDWAN product

Bent u benieuwd of een SDWAN product een meerwaarde is voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij werken met een groot team van experts dat veel ervaring heeft met complexe netwerkstructuren. Bekende bedrijven als Dela, Heineken, Philips en Signify maken van onze diensten gebruik. Wij hebben onze diensten van de grond af opgebouwd met als oogpunt Automation and API first. Ook voor uw organisatie zetten wij ons graag in. Ga effectief om met uw netwerkuitdagingen en neem contact met ons op!