Security
Elite Networks helpt u uw netwerk veilig te houden door middel van samenwerking, opleiding, monitoring, detectie en continue verbetering. Cybercrime stoppen wij met juiste inrichting en beheer.
Indien gewenst kunnen wij uw netwerkinfrastructuur onboarden in onze SIEM tooling. Uw infrastructuur wordt dan 24x7 gemonitord en wordt er door middel van slimme automation actief ingegrepen wanneer nodig. Uiteraard wordt u daarbij voorzien van uitgebreide rapportage.


Volgens Gartner worden firewalls het meeste gebruikt als first-line-of-defence. Echter ligt de oorzaak van 99% van de security incidenten waarbij hackers zich via de firewall toegang tot het netwerk verschaffen niet bij de firewall zelf, maar bij een verkeerde configuratie van de firewall. Dit komt doordat een firewall configuratie sterk onderhevig is aan verandering van de rule-base maar ook door de organisatie eromheen. Daarbij hebben organisaties te maken met de toegenomen dreiging van complexere cyberaanvallen en het moeten voldoen aan wet- en regelgeving. Daarom is het zo belangrijk dat alleen security specialisten zich bezig houden met design en beheer van de firewall.