Value Added Services
Inkoop van Internet Access
We stellen internationale ondernemingen in staat om optimaal te profiteren van hun SD-WAN-implementaties door de complexiteit van het vinden van de beste internetverbinding voor hun vestigingen wereldwijd op te lossen.
Breedband, mobiel of Direct Internet Access, wij bieden de volledige levenscyclus van ontwerp, implementatie,beheer en ondersteuning van uw wereldwijde internetverbindingen. We stemmen uw behoeften af op de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn, zodat u de juiste balans kunt vinden tussen prestaties en kosten.
Dit stelt ons in staat om u één aanspreekpunt te bieden als het gaat om het beheer van uw SDWAN of SASE oplossing.Implementatie & Project Management
Onze technische specialisten kunnen u adviseren over specifieke uitdagingen met betrekking tot uw SD-WAN-oplossing of SASE oplossing.
Waar wij u mee kunnen helpen:

SD-WAN/SASE-architectuur en -ontwerp
SD-WAN/SASE-migratieplan en -strategie
SD-WAN/SASE-configuratie
SD-WAN/SASE-training en ondersteunende documentatie
SD-WAN/SASE-audit en optimalisatie
SD-WAN/SASE API-configuratie
SD-WAN/SASE-probleemoplossing en analyse van de hoofdoorzaak
Network automation

U profiteert van onze uitgebreide ervaring in het implementeren en beheren van SD-WAN-netwerken, het voorkomen van bekende valkuilen en het benutten van onze best practices. Dit zal een succesvolle implementatie van uw SD-WAN-project doen garanderen en versnellen.